Hirdetés

Megérkezett a Love, Death + Robots második évadának előzetese, jön a harmadik szezon is

|

A Netflix közzétette a Love, Death + Robots második felvonásának első előzetesét, itt azonban még messze nem ér véget az antológiasorozat.

Hirdetés

A Love, Death + Robots egyetlen pillanat alatt képes volt elvarázsolni a nézőket, a Netflix antológiasorozata teljesen eltérő képi világú és mondanivalójú történeteket fűzött össze, az viszont minden epizódra igaz volt, hogy zseniálisan fogott meg egy-egy mélyebb, érzelmes témát. Remélhetőleg a lendület nem csillapodik majd a folytatás esetében sem.

A Love, Death + Robots második évada ugyanis nem is olyan soká, egészen pontosan 2021. május 14-én válik elérhetővé a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Az új szezon kapcsán nemrég megérkezett az első hivatalos előzetese, az pedig a Netflix közleményéből derült ki, hogy az alkotók továbbra sem pihennek, 2022-ben számíthatunk a sorozat harmadik évadára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)