Hirdetés

Lezárul egy korszak: megérkezett a The Walking Dead utolsó részeinek utolsó előzetese

|

Már nincs sok hátra és befejeződik az AMC egyik legnagyobb sikerű sorozata.

Hirdetés

Aki előfizetett vagy fog a Disney+-ra, az gyorsan felhozhatja magát a The Walking Dead sorozatból októberben, és a világ többi rajongójához hasonlóan hetente követheti majd, hogyan menetelnek az AMC régóta futó zombis sorozatának karakterei az elkerülhetetlen vég felé.

A 11. évad nagyobb részét egyébként 2021 augusztusa és 2022 áprilisa között láthatták az amerikai nézők, majd egy nagyobb szünet után október 2-től hetente jön az utolsó nyolc rész. 

Hirdetés

A finálé középpontjában a Commonwealth, a Pamela Milton (Laila Robins) által irányított poszt-apokaliptikus civilizáció áll. Miközben Daryl (Norman Reedus) és Maggie (Lauren Cohan) a Commonwealth falain kívül az utolsó harcot vezetik Lance Hornsby (Josh Hamilton) serege ellen, addig Carol (Melissa McBride) és Rosita (Christian Serratos) azok közé tartoznak, akiknek a közösségen belül káosz és lázadás az osztályrészük a korrupt Sebastian Milton (Teo Rapp-Olsson) bűnei miatt. A végső fenyegetést a járkálók egy olyan hordája jelenti, amilyet az első részek óta nem láttunk. Ezekből ad ízelítőt a hátralévő nyolc epizódra fókuszáló legutolsó előzetes:

De a búcsú csak az anyasorozatra vonatkozik, a franchise bővül tovább: saját sorozatot kap Rick és Michonne, valamint Daryl is, a Fear the Walking Dead nyolcadik évadát már forgatják, és valószínűleg a Tales of the Walking Dead sem fog bejefeződni egyetlen szezon után. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)