Hirdetés

Megérkezett az Avatar: A víz útja utolsó magyar szinkronos előzetese

|

Két hét múlva már az Avatar: A víz útja premierjének örülhetünk.

Hirdetés

Nagyon hosszú várakozás végére kerül pont nagyjából két hét múlva, végre megkapja ugyanis folytatását a 2009-es Avatar. James Cameron új mozija valószínűleg már nem tud akkora technológiai forradalmat indítani, mint az első epizód (ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nappalikba is bekerültek anno az azóta onnan teljesen kikopott 3D-s televíziók), de ettől még nem kis tömeg várja az érkezését. 

A hazai forgalmazó pedig nemrég közzétette az Avatar: A víz útja utolsó nagy kedvcsinálójának magyar szinkronos változatát, alább ezt tudjátok megnézni.

Hirdetés

Az új filmben nem csak Sam Worthington és Zoë Saldana tér vissza, mint Jake Sully és Neytiri, hanem egy új szerepben ismét láthatjuk Sigourney Weavert, sőt Stephen Lang is felbukkan, immár maga is egy na'vi avatárként. 

Az Avatar: A víz útja egészen pontosan 2022. december 15-én fog megérkezni a magyar mozikba. Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)