Hirdetés

Megérkezett az élőszereplős A kis hableány első kedvcsinálója

|

Jövőre várható Rob Marshall filmje, itt az első teaser trailer.

Hirdetés

Szédítően sok élőszereplős projekt van még a sütőben a Disney-nél, elvégre jövőre nem csak A kis hableány új változata érkezik, hanem jön a Pán Péter és Wendy, 2024-ben pedig Az oroszlánkirály folytatása és a Hófehérke van soron. Ezt követően számíthatunk még a Herculesre, az Aladdin folytatására, a második A dzsungel könyve filmre, A Notre Dame-i toronyőrre, a Szörnyella 2-re, a Csingilingre, A kőbe szúrt kardra, egy Anders hercegre koncentráló Aladdin spin-offra, a Bambira, a Macskarisztokratákra, valamint a Lilo és Stitchre is.

Most viszont koncentráljunk még a Rob Marshall rendezésében készülő A kis hableányra, ami megkapta első kedvcsináló videóját.

Hirdetés

A teaser trailer egyelőre nem sokat mutat, de az már bizonyos, hogy gyönyörű víz alatti felvételekre számíthatunk, pár sor erejéig pedig Halle Bailey, vagyis Ariel hangját is hallhattuk. A filmben Jonah Hauer-King alakítja majd Eric herceget, Melissa McCarthy lesz a gonosz Ursula, Javier Bardem kapta Triton kiráély szerepét. A szinkronszerepek terén Daveed Diggs hangján szólal majd meg Sebastian, a rák, Jacob Tremblay lesz Ficánka, Awkwafina pedig Hablaty, a sirály hangjáért felel.

Íme az említett rövidke előzetes:

Az élőszereplős A kis hableány 2023. május 25-én érkezik meg a mozikba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)