Hirdetés

Megfejtették, miről beszél Hugh Jackman és Ryan Reynolds a Deadpool 3 sztorijáról szóló videóban

|

Egy szájról olvasásban járatos tartalomgyártó sietett a két színész által megtréfált rajongók segítségére.

Hirdetés

Váratlan, ám annál kellemesebb meglepetést okozott a minap Ryan Reynolds és Hugh Jackman párosa, akik egy vicces videóval jelentették be, hogy a Deadpool 3-ban viszontláthatjuk Wolverine-t is. Arról, hogy ez miként is lehetséges, illetve mit jelent az MCU szempontjából, meg hogy egyáltalán egyszeri alkalomról van-e szó, vagy Jackman hosszabb távon is csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, ebben a cikkben írtunk.

A két színész, akik egyébként legendásan jó barátok, és valósággal sportot űznek egymás megtréfálásából, egy második videóban már a rajongókat vitték be a sűrűbe, akik úgy fél percig talán el is hitték, hogy választ kapnak a fenti kérdésekre. Amikor viszont épp a lényegi részhez értek volna, megszólalt a Wham! Wake Me Up Before You Go-Go című száma a néhai George Michael előadásában.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy ekkor már csak az boldogult, aki profi szájról olvasásban, és szerencsére akadt is valaki, aki nemcsak hogy képes volt értelmezni az el nem hangzottakat, hanem még meg is osztotta az eredményt a Twitteren. Jomboy, aki előszeretettel fejti meg a sportközvetítések felvételein látható, de nem hallható taktikai és egyéb utasításokat, illetve beszélgetéseket, valamint készít ezekről videót, arra jutott, hogy a Deadpoolt és Wolverine-t megformáló színészek nem halandzsáztak ugyan, de ígéretükkel ellentétben egyenes válaszokat sem adtak. 

Ehelyett akciójelenetek leírásába kezdtek, amelyekben a karmoknak és a kardoknak ugyanúgy fontos szerep jut, jókora robbanásoknak és mindkettejük regenerációs képességének. Nem kell látnoknak lenni ahhoz, hogy biztosra vegyük, mielőtt összefognak, megpróbálnak egymással végezni. Érdekes információ volt viszont, hogy állításuk szerint mindketten csúcsformában, erejük teljében lesznek, ami persze nem is meglepő, hiszen a Logannel ellentétben a 2024. szeptember 6-án érkező Deadpool 3 nem a jövőben játszódik, azaz Jackman mehet vissza az edzőterembe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)