Hirdetés

Meghalt a Narcos és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai színésze, Adan Canto

|

Adan Canto mindössze 42 éves volt, több filmből és sorozatból is ismerős lehet a neve.

Hirdetés

42 éves évesen rákban elhunyt Adan Canto. A mexikói származású színészre a legtöbben valószínűleg a Narcos című tévésorozat miatt emlékeznek, amelyben Rodrigo Lara minisztert alakította, vagy éppen a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjai miatt, amiben a Napfolt nevű mutáns szerepe jutott neki.

Az utóbbi moziban együtt játszott azzal a Halle Berryvel, akinek később saját rendezésében, a Netflixre készült Megsebezvében is szerepet vállalt. Berry most Instagramon emlékezett meg a színészről.

Hirdetés

Hasonlóan tett egyébként Kiefer Sutherland is, aki A kijelölt túlélő című sorozatban játszott együtt Cantóval. A Warner Bros. Television és a Fox Entertainment ugyancsak kifejezte mély megrendülését a színész halála kapcsán. Cantót felesége, Stephanie Ann Canto, valamint két gyermeke, Roman Alder és Eve Josephine gyászolják.

Nyugodjék békében! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)