Hirdetés

Meghalt Grant Imahara, a MythBusters társműsorvezetője

|

Grant Imahara 49 évesen hagyott itt bennünket.

Hirdetés

The Hollywood Reporter számolt be az elsők között arról, hogy a Mythbusters szériával híressé vált Grant Imahara a tegnapi nap folyamán agyi aneurizma következtében elhunyt. Imahara halálhírét követően a Discovery tévécsatorna illetékesei, és a Mythbusters sorozat munkatársai is mind-mind kifejezték gyászukat a közösségi oldalakon.

Hirdetés

A mérnökként végzett Grant Imahara a legtöbbek számára a MythBusters (magyarul Állítólag…) című televíziós sorozatból lehetett ismert, ehhez a harmadik szezonban csatlakozott, és ott volt egészen a 12. évadig. Később a Netflix-féle White Rabbit Projectben is láthattuk. Trükkfelvételek készítésével foglalkozó szakemberként olyan filmeken dolgozott, mint a Star Wars előzménytrilógia, Az elveszett világ: Jurassic Park, a Terminátor 3: A gépek lázadása, vagy épp a második és harmadik Mátrix mozi. Összesen 9 évet töltött el modellkészítőként a szakma csúcsának számító Industrial Light & Magicnél.

Grant Imahara 49 évesen halt meg. Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)