Hirdetés

Meghalt Helen McCrory, a Peaky Blinders és a Harry Potter sztárja

|

Hosszas küzdelem után alulmaradt a rákkal vívott harcban, mindössze 52 évet élt.

Hirdetés

Élete 52. évében elhunyt Helen McCrory brit színésznő, akit a nálunk Birmingham bandája címmel vetített Peaky Blinders egyik főszereplőjeként, Polly Greyként ismerhettek, de elképzelhető, hogy többségben vannak azok az olvasóink, akik a Harry Potter-filmekben találkoztak vele, ő alakította ugyanis Narcissa Malfoyt, Draco anyukáját.

Brit lévén magától értetődő, hogy pályafutását a világot jelentő deszkákon kezdte, amelyektől később sem volt hajlandó megválni, amikor már sűrűbben megtalálták a tévés és mozis szerepek.

Hirdetés

Halálának hírét férje, az ugyancsak színész Damien Lewis (Az elit alakulat, Homeland: A belső ellenség) a következőképpen fogalmazva hozta nyilvánosságra a Twitteren.

"Összetört szívvel kell bejelentenem, hogy a rákkal folytatott küzdelme után a gyönyörű és csodálatos asszony, Helen McCrory békésen jobblétre szenderült otthonában, körülvéve családtagjai és barátai szeretetétől. Úgy halt meg, ahogy élt: rettenthetetlenül. Istenem, annyira szeretjük őt, és annyira szerencsések vagyunk, hogy az életünk része lehetett. Oly vakítóan ragyogott. Menj, Kicsim, szállj fel a magasba, és köszönöm."

Mi sem kívánhatunk egyebet, mint azt, hogy nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)