Hirdetés

Elhunyt Irrfan Khan, a Jurassic World és A csodálatos Pókember színésze

|

Két éve betegeskedett, de az utóbbi időben már jobban volt.

Hirdetés

Irrfan Khannál 2018-ban diagnosztizáltak neuroendokrin daganatot. Az elmúlt két évben folyamatosan kezelték, egyre jobban lett, újra forgathatott is volna, ha nem jön a koronavírus, és mutat méretes stoptáblát az egész filmipar képébe. Khan tegnap került kórházba bélfertőzés miatt, ma pedig már a halálhíréről számoltak be. 

Hirdetés

Khan először az 1988-as Salaam Bombay című filmben bukkant fel, majd éveken keresztül az indiai filmiparban dolgozott. Később a nemzetközi alkotásokban sem kerülték el a szerepek, játszott többek között a Gettómilliomosban, az első A csodálatos Pókemberben, a Ron Howard-féle Infernóban és a 2015-ös Jurassic Worldben is.

Irrfan Khann mindössze 53 éves volt. Nyugodjék békében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)