Hirdetés

Meghalt Vágó István, a magyar tévézés legnagyobb kvízmestere

|

Váratlanul hagyott itt bennünket Vágó István, 74 éves volt.

Hirdetés

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöksége közölte a szomorú hírt, miszerint váratlanul elhunyt Vágó István, a Legyen Ön is milliomos! és még számos más népszerű kvízműsor egykori műsorvezetője. A párt saját halottjának tekinti Vágót, aki a Szkeptikus Társaság alapító tagja, valamint a DK média munkacsoportjának vezetője, országos elnökségi tagja, és a XII. kerület önkormányzati képviselője volt.

A DK közleményéből az nem derült ki, hogy egészen pontosan mi okozta Vágó halálát.

Hirdetés

Vágó gyógyszer-vegyészmérnöknek tanult, illetve idegenvezetői képesítést szerzett, de végül teljesen más pályán helyezkedett el: jelentkezett a Riporter kerestetik című vetélkedőbe, mely után Vitray Tamás felajánlotta neki, hogy vezessen egy tévés vetélkedőt, egy barkochbajátékot. Mindent vagy semmit című műsora még a Magyar Televízióban kezdődött el, de később átkerült a TV2-re.

2000-ben indult el aztán talán legismertebb kvízműsora az RTL Klubon, a Legyen Ön is milliomos!, amit egészen 2008-ig vezetett (utána Fábry Sándor, Friderikusz Sándor, majd Gundel Takács Gábor vette át a helyét a műsor élén).

Nagyjából két hónappal ezelőtt Gundellel együtt a Partizán vendége volt:

Vágó István 74 évet élt. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)