Hirdetés

Megható trailert kapott Brendan Fraser új filmje, A bálna

|

Darren Aronofsky rendezése meghozhatja az Oscar-díjat a színész számára.

Hirdetés

Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, A forrás) legújabb rendezését az idei Velencei Filmfesztiválon mutatták be, A bálna premierjét pedig többperces taps kísérte, amely elsősorban Brendan Fraser teljesítményének és jelenlétének szólt. A színész - aki renteteg viszontagságon ment keresztül azóta, hogy A múmia franchise-ban megszerették a nézők - másodvirágzását hozhatja el ez a projekt, noha az önálló Batgirl filmben előadott gonoszkodását már biztosan nem láthatjuk, mivel a Warner törölte a projektet.

A bálnára az amerikai nézők már decemberben jegyet válthatnak, a hazaiaknak viszont február közepéig kell várniuk erre. Az alábbi, teljes előzetes megtekintése után ez nehezebb lesz, mint volt. 

Hirdetés

A különleges alkotásokat istápoló A24 istállójából kikerülő filmben egy komoly túlsúllyal élő és depresszióval küzdő angol tanár, Charlie (Fraser) történetét követhetjük nyomon, aki megpróbál kapcsolatot teremteni elhidegült 17 éves lányával (a Stranger Things-ből ismert Sadie Sink). A dráma már a koncepció és a korábbi teaser alapján is rendkívül szívbemarkolónak ígérkezik, a most kiadott trailer pedig alá is húzza ezt, illetve ízelítőt ad Brendan Fraser sokat dicsért alakításából is: 

Remélhetőleg A bálna sikeres lesz, ami megadhatja a lökést Frasernek ahhoz, hogy ismét ott szerepeljen a hollywoodi stúdiók kívánságlistáján: Martin Scorsese például bizalmat szavazott neki, a Killers of the Flower Moonban jövőre láthatjuk majd Leonardo DiCaprio és Robert De Niro oldalán.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)