Hirdetés

Megható videón a szülinapos Bruce Willis és családja

|

A tavaly visszavonult színész láthatóan jó hangulatban ünnepelt.

Hirdetés

Idén februárban derült ki, hogy a most 68. születésnapját ünneplő Bruce Willis a demencia egy súlyos fajtájában szenved, amely negatív hatással van a kognitív képességeire, de idővel személyiségváltozásokat, viselkedési és akár mozgási zavarokat is előidézhet. Szomorú hír, hogy a betegség egyelőre gyógyíthatatlan, az érintettek a legjobb esetben is 5-15 évig maradnak életben.

Willis felesége, Emma Heming Willis azóta az Instagramján kérte meg a bulvárfotósokat, hogy tartsák tiszteletben a férjét. A rajongók pedig szinte minden kapcsolódó poszt alatt a sajnálatukat, részvétüket fejezik ki a családnak.

Hirdetés

Ezt a komor hangulatot próbálta most megtörni a színész volt felesége, Demi Moore, aki szintén egy Instagram-posztban mutatta meg, hogyan ünnepelte Bruce Willist a családja a 68. szülinapja alkalmából.

A videón Willis jókedvűnek tűnik, ráadásul, ahogy az egyik kommentelő felhívta rá a figyelmet, a frontotemporális demenciában szenvedőknek gyakran a legkisebb figyelem fenntartása sem feltétlenül megy, ehhez képest a színész látszólag teljesen átéli a pillanatot, viccelődik a családtagjaival, követi a kamera mozgását és még a szülinapi tortáján égő gyertyát is gond nélkül el tudja fújni, mindezt anélkül, hogy bárkinek segítenie kellene neki abban, hogy éppen mit kell csinálnia.

Demi Moore posztja alatt egyébként kommentben köszöntötte régi barátját például Don Johnson is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)