Hirdetés

Mégis elkészülhet a Wonder Woman 3?

|

A címszereplőt alakító Gal Gadot pozitívan nyilatkozott a jövő kapcsán.

Hirdetés

Miután létrejött a Warner Bros. Discovery, és a James Gunn-Peter Safran páros megkapta a lehetőséget, hogy új mederbe terelje a DC filmes univerzumát, a korábban beharangozott projektek felett Damoklész kardja lebegett. Voltak, amik nem úszták meg a folyamatot (így járt a Batgirl és valószínűleg a Michael Keaton Batmanjére fókuszáló spin-off is), míg mások megmenekültek (elég csak a Kék Bogárra, a Joker folytatására vagy a The Batman 2-re gondolni), de többnyire különcként végezték, hiszen nem a főcsapásként számon tartott DCU részeként jelennek meg (amit a Superman: Legacy nyit 2025-ben), hanem az Elseworlds kategóriában, különálló címekként. 

Hogy melyik korábbi hősök fognak visszatérni, az egyelőre nem került megerősítésre, így azt sem tudni például az Aquaman és az utolsó királyság esetében, hogy Jason Momoát Aquamanként láthatjuk-e még, vagy a pletykák beigazolódnak, és tényleg Lobo válik belőle. 

Hirdetés

A DC filmes univerzum átalakításának áldozatai között a harmadik Wonder Woman film is ott volt a jelentések szerint, amellyel kapcsolatban Gal Gadot már elmondta június végén, hogy nem sírja tele a párnáját, ha nem sikerül összehozni, most viszont egészen másképpen nyilatkozott. A színésznő a ComicBook.com munkatársával beszélgetett következő filmje, a netflixes Heart of Stone kapcsán, amikor szóba került a Wonder Woman 3 is, és a rajongók bizakodhatnak Gadot szavai alapján: 

"Imádom Wonder Womant alakítani. Nagyon közel áll a szívemhez és kedves a számomra. Az alapján, amit Jamestől és Petertől hallottam együtt fogjuk fejleszteni a Wonder Woman 3-at".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


James Gunn korábban arra utalt, hogy Wonder Woman animációs sorozatként térhetne vissza a DCU-ban, és be lett jelentve egy előzményszéria is Paradise Lost néven, amely még Diana születése előtt játszódik Themiszkürán, de úgy tűnik, hogy a harmadik film is terítéken van. Gadot egyébként azt is elárulta, hogy mi a véleménye az új Supermanről, David Corenswet castingolásáról

"Láttam, hogy voltak tesztek, és különböző próbafelvételeket csináltak. Nem tudom, ki kapta meg a szerepet, de úgy tűnt, hogy mindenki szupertehetséges, és nagyszerű. Nagyon örülök nekik. Ez egy hatalmas vállalás, és egy izgalmas kezdés minden színész számára, szóval bárki is lesz az, sok szerencsét kívánok neki, és élvezze az utazást."

Ti örülnétek neki, ha visszatérne Gal Gadot Wonder Womanje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)