Hirdetés

Mégis készül új Star Trek mozifilm, a Discovery írója dolgozik rajta

|

Mindenki döntse el, hogy ez jó vagy épp rossz hír, de a Discovery tévésorozat írója fogja körmölni az új Star Trek film forgatókönyvét is.

Hirdetés

Vannak akik szerint a Star Trek: Discovery az az újraértelmezés, melyre már régóta szüksége volt ennek a világnak, mások pedig épp úgy gondoják, hogy a sorozat megcsúfolása annak, amit anno Gene Roddenberry megálmodott. Mi biztosan nem fogunk igazságot tenni a két tábor között (én mondjuk nagyon szeretem a sorozatot), az viszont mindenképp jó hírnek mondható, hogy filmes fronton is tovább bővül a Star Trek világa.

Hosszan huzavona után érkezett ezt meg ez a hír, hiszen korábban hallattunk arról is, hogy Quentin Tarantino dolgozik majd egy R-besorolású Star Trek filmen, de ebből nem lett semmi sem. 

Hirdetés

Az új Star Trek moziról egyelőre nem sokat lehet tudni, így azt sem kötötte az orrunkra a Paramount Pictures, hogy a J.J. Abrams-féle új idővonalon helyezhető-e majd el a film, netán megint teljesen tiszta lappal indulnak, vagy esetleg a Star Trek: Discoveryhez kapcsolódi majd valamilyen szinten az új adaptáció.

Az utóbbi lehetőséget sem szabad elvetni, hiszen az kiderült, hogy a Discovery írója, Kalinda Vazquez kezdett most el dolgozni az új Star Trek film forgatókönyvén. J.J. Abrams sem távolodott el teljesen a projekttől, cége, a Bad Robot Productions is közreműködik majd a forgatás során. Vazquez egyébként korábban producerként és íróként is megcsillogtatta tehetségét a Star Trek: Discovery mellett a Fear the Walking Dead, a Runaways és az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) sorozatokban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)