Hirdetés

Mégis lehet valami az élőszereplős Naruto filmből?

|

Röpke 7 éve már, hogy megtörtént a hivatalos bejelentés, azonban azóta nem sok mindent hallottunk az adaptációról.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de már 2015-ben is beszámoltunk nektek arról, hogy jön az élőszereplős Naruto film, melynek hivatalos leleplezésére nem is kellet ezután olyan sokat várnunk. Egy évre rá már tényként írhattunk arról, hogy valóban elkészül a népszerű anime mozis adaptációja.

Lényegében lassan egy évtized telt el azóta, hogy először értesültünk a projektről, azonban ezt követően nem sok mindent hallottunk felőle, egészen mostanáig, amikor is némi mozgolódás történik, legalábbis erre utaló jel bukkant fel a sajtóban. Ha csak annyit mondhatunk, hogy vélhetően él és mozog a film, már örülhetnek a rajongók.

Hirdetés

Nemrégiben ugyanis napvilágot látott egy cikk a Variety oldalán, melyben 10 olyan forgatókönyvírót gyűjtöttek össze, akikre érdemes odafigyelni 2023-ban. Az érdekesség, hogy a listán szerepelt Tasha Huo is, aki elsősorban a Vörös Szonja film mentén került fel, de a neve mellett többek között feltűnt a Lionsgate Naruto projektje is.

Ráadásul mint az kiderült, ez kerül majd következőként az írónő terítékére, ami minden bizonnyal egy igen jó hír lehet azoknak, akik egészen eddig kitartottak az élőszereplős adaptáció mellett.

Huo egyébként nemrégiben íróként vett részt a Vaják: A vér eredete munkálataiban, illetve a Netflixre érkező Tom Raider animációs sorozat showrunnerjeként tevékenykedett, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy mit hoz majd ki az alapanyagból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)