Hirdetés

Megjött a netflixes Pacific Rim anime első ízelítője

|

Aki kíváncsi, hogy hogyan fog kinzéni a Pacific Rim spin-off széria, az lessen rá a tegnap felkerült teaserre.

Hirdetés

Még 2018-ban jelentette be a Netflix, hogy készülnek egy anime szériával, de nem sokat hallottunk a dologról egészen a tavalyi év végéig, amikor is kiderült a sorozat teljes címe: Pacific Rim: The Black (a magyar Netflixen Tűzgyűrű: Senki földje nevet kapta).

Mostanra egy rövidke ízelítő is érkezett, ami ugyan nem mutat sokat, de láthatjuk, ahogy a főhőseink bekötik magukat egy Jaegerbe, és útra kelnek. A sorozat egy testvérpár kalandjait követi, akik a szörnyek pusztításától sivataggá vált Ausztráliában próbálják megkeresni eltűnt szüleiket.

Hirdetés

A széria Guillermo Del Toro és Steven S. DeKnight Pacific Rim filmjeit követi. Az írói feladatokért a Marvel képregény veterán Craig Kyle és a Marvel animációs csapatának egy írója Greg Johnson felelnek. A Pacific Rim: The Black március 4-én lesz elérhető a Netflixen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)