Hirdetés

Megjött a Star Trek: Lower Decks első trailere

|

A széria a csillagflotta legjelentéktelenebb hajójának és legénységének nyomorúságos mindennapjait fogja követni.

Hirdetés

A CBS All Access végre kiadta a hányattatott sorsú Star Trek: Lower Decks sorozat első igazi trailerét. A szériáért felelős csapat komolyan megdolgozott azért, hogy ez a videó kikerülhessen: a srácoknak a COVID-19 járvány miatt otthonról kellett összerakniuk. Szerencsére azért nincs minden veszve, a széria gyártása halad tovább, még ha kicsit lassabban is a tervezettnél.

Hirdetés

A Lower Decks egy animációs vígjáték lesz. Az év 2380, a történet pedig közvetlenül a Star Trek: Nemesis után játszódik. Egy kis csapatnyi szerencsétlenséget követünk majd a USS Cerritos, a flotta legjelentéktelenebb hajójának fedélzetén, 10 részen keresztül.

A sorozat első része augusztus 6-án debütál majd a CBS All Access platformján, amit aztán minden csütörtökön egy új epizód követ majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)