Hirdetés

Megkapta első előzetesét a legifjabb MCU-s szuperhős saját sorozata is

|

A Disney+ Dayen többek között Ms. Marvel is bemutatkozott.

Hirdetés

Jersey City pakisztáni-amerikai ifjú hősnője, vagyis Ms. Marvel lassan egy évtizede visszatérő ismerős a Marvel Comics füzeteit olvasók számára, hamarosan azonban a tévéképernyőn is be fog mutatkozni Kamala Khan karaktere, akit Iman Vellani kelt majd életre a Disney+ új sorozatában.

Több más szériához hasonlóan a Ms. Marvel is kapott egy rövidke kedvcsinálód a Disney+ Day alkalmából, alább ezt nézhetitek meg.

Hirdetés

Ha eddig nem lett volna világos, akkor ez a videó egyértelművé teszi, hogy Kamala Khan rajong Marvel Kapitányért, pont mint a képregényekben. Első szuperhősruhája a jelek szerint egyszerűen egy bolti Marvel Kapitány jelmez, de biztosak vagyunk benne, hogy később saját szerkót is kap majd a sorozatban.

A Ms. Marvel tévésorozat valamikor 2022-ben fog debütálni a Disney+-on. A széria összesen hat darab epizódból áll majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)