Hirdetés

Meglehetősen akciódús a King's Man: A kezdetek új trailere

|

Több mint két perces videóban nézhetjük meg, milyen izgalmakat tartogat a legújabb Kingsman-film.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor idén ősszel kerül a mozikba a King's Man: A kezdetek, ami nem egy folytatás, hanem egy előzményfilm lesz, és megismerhetjük belőle, hogyan született meg a Kingsman szervezet. Ráadásul a jófiúkkal szemben ezúttal a történelem leghitványabb zsarnokai állnak majd szemben, tehát már most borítékolható, hogy izgalmas kalandnak nézünk elébe.

Hirdetés

A film legfrissebb előzetesét ismét sikerült érdekes jelenetekkel megtölteni, és a jelek szerint ezúttal sem szenvedünk majd hiányt menő jelenetekből. Az új kedvcsinálóban egyébként újból megnézhetjük, ezúttal kik lesznek a főhősök, és természetesen a gonosztevők is beköszönnek, akik között egyébként még Raszputyin is ott van.

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)