Hirdetés

Meglepő, hogy melyik sorozat nyerte a 2020-as streamingversenyt

|

Maga mögé tudta utasítani a Disney+-on nagyot kaszáló The Mandaloriant is.

Hirdetés

Míg a mozik a járványhelyzet következményeit nyögték, addig a streaming szolgáltatók (és a torrentoldalak) egyenesen szárnyaltak, és a lendületük valószínűleg idén is kitart majd. Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Nielsen mérése szerint a Disney+ sikerszériája, a The Mandalorian néha alulmaradt a nézettségi versenyben, most viszont fény derült rá, hogy összesített lista trónját sem tudta megszerezni, azaz nem Din Djarin és Baby Yoda duója lett a streamkirály 2020-ban. 

Az amerikai The Office (amelyben olyan színészek bukkantak fel, mint Steve Carrell, John Krasinski és Ed Helms) a Dunder Mifflin cég munkatársainak életét mutatta be áldokumentarista stílusban, és bár 2013-ban véget ért, a mai napig népszerű tudott maradni, kultikussá vált.

Hirdetés

Olyannyira, hogy a Nielsen mérései alapján ez lett 2020 legtöbbet streamelt sorozata: 57,127 milliárd percet néztek belőle. Ezt a Grace klinika (39,405 milliárd perc), a Gyilkos elmék (35, 414 milliárd perc) és az Ozark (30,462 milliárd perc) követték. Ezek mindegyike a Netflixen pörgött, csak a Disney+ egyetlen tartalma tudott bekerülni a saját gyártású sorozatok Top 10-ébe, ez pedig a már korábban említett The Mandalorian, méghozzá 14,519 milliárd perces össznézettséggel.

Íme az eredeti és mellette a vásárolt tartalmak toplistái (az epizódszámokat is feltüntetve):

Mivel a Netflix elveszítette a The Office-t és az átkerült a Peacockra, ezért kíváncsian várjuk, hogy 2021-ben hogyan fognak szerepelni a Dunder Mifflin alkalmazottjai. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)