Hirdetés

Meglepően jól nyitott az Új mutánsok a körülményekhez képest

|

Az X-Men vadhajtása produkálta a legjobb nyitóhétvégét az amerikai mozikban március óta, de nem volt túl magasan a léc.

Hirdetés

A COVID-19 okozta bezárások a mozikat is súlyosan érintették, így már a 7 millió dolláros Új mutánsok nyitóhétvége is elég az aranyéremhez az utóbbi időben. Ezzel az eredménnyel az X-Men spin-off könnyedén lekörözte a múlt héten debütált Tébolyt, ami akkor 4 millió dollárt produkált. A Box Office Mojo jelentése szerint az összes amerikai mozi 11 milliót keresett augusztus 28. és 30. között, ez pedig elég lehangoló szám.

Hirdetés

Érdekes látni, hogy a hányattatott sorsú szuperhős-horror a csúcsra került. A 2017-es első trailer óta eltelt években abban sem voltunk biztosak, hogy egyáltalán valaha mozitermet lát majd. Nyilván a sikeréhez hozzátartozik, hogy jelenleg minden stúdió tologatja a premierjeit jobbra-balra, és próbálja kivárni a megfelelő időpontot a nagy visszatéréshez (még a Tenet is csak most jön a tengeren túlra, szóval ezért volt ilyen könnyű dolga a mutánsoknak).

Így alakultak a bevételek az amerikai mozikban az augusztus 28-as hétvégén:

  1. Új mutánsok: 7 millió dollár
  2. Téboly: 2,6 millió dollár
  3. SpongyaBob: Spongya szökésben: 604 ezer dollár
  4. The Personal History of David Copperfield: 520 ezer dollár
  5. Words on Bathroom Walls: 453 ezer dollár

A kritikusok nagy többsége szerint az Új mutánsokkal egy abszolút közepes hattyúdalt kaptunk a Fox X-Men univerzumától. Itthon a film szeptember 3-án kerül mozikba, azután majd magatok is eldönthetitek, hogy mit sikerült összehozni a szebb napokat is látott franchise égisze alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)