Hirdetés

Megmutatta magát a Star Wars: Visions anime

|

Szeptemberben startol el a Disney+-on a Star Wars: Visions, melynek egyes részeit különböző japán stúdiók készítik.

Hirdetés

Már a Disney+ bejelentésekor tudtuk, hogy a Disney önteni fogja a Star Wars-os tartalmakat, és nem csalódtunk: fut a The Mandalorian, készül a The Book of Boba Fett, a Rangers of the New Republic, az Obi-Wan sorozat, egy olyan széria, aminek Ahsoka áll a középpontjában, egy másik, aminek Cassian Andor, a High Republic-érában játszódó The Acolyte, elstartolt nemrég a The Bad Batch, megjelent egy The Simpsons különkiadás, volt LEGO Star Wars Holiday Special, és természetesen megtalálható a kínálatban az összes film, valamint egyebek mellett a The Clone Wars, a Rebels és a Resistance sorozat is.

És persze ne feledjük a Rogue Squadron filmet sem, illetve Taika Waititi is rendez valamit.

Hirdetés

Mindeközben készül a Star Wars: Visions anime-antológia, aminek előzetesét az Anime Expo során mutatták be. A sorozat egyes részeit különböző, neves japán stúdiók készítik, név szerint a Kamikaze Douga, a Geno Studio, a Studio Colorido, a Trigger, a Kinema Citrus, a Science Saru és a Production IG. Összesen kilenc epizódra számíthatunk, a Trigger és a Saru dupláznak. A premierre szeptember 22-én kerül sor a Disney+-on keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)