Hirdetés

Megmutatta magát a Wednesday teljes Addams családja, kiégett az internet

|

Nem mindenki elégedett a szereposztással.

Hirdetés

Az idei év utolsó negyedében érkezik majd a Netflix Wednesday című sorozata, ami tulajdonképpen egy modernizált The Addams Family lesz. A sztori nagyrészt Wednesday Addams körül forog majd, de persze a család többi tagja is az események része lesz.

Az eddigi marketinganyagokból már láthattuk Jenna Ortega Wednesdayét, de a Netflix eddig rejtegetett minden mást. A Vanity Fair legutóbbi vezércikke végre mutatott fotókat a család többi tagjáról, de a leközölt képek nem arattak osztatlan sikert.

Hirdetés

Morticiát Catherine Zeta-Jones alakítja, míg Gomez öltönyében Luis Guzmán tetszeleg majd. Wednesday testvérét, Pugsleyt Isaac Ordonez kelti életre. A családi fotó pont annyira meghitt, mint amennyire azt Addamséktől el is várnánk.

A vitát Luis Guzmán választása okozta, mivel a '91-es film rajongói megszokták a fess és úrias Raúl Juliát. A sárdobálás végtelen, de azt érdemes hozzátenni, hogy a képregényekben és a mesékben kapott képhez azért Luis Guzmán jóval közelebb áll.

Ha eltekintünk a szereposztási drámától, akkor azért minden okunk megvan a bizakodásra. A sorozatot Tim Burton rendezi, akinek filmes stílusa tökéletesen illik az Addams család képi világához, ráadásul az az Alfred Gough és Miles Millar is besegítenek neki, akik egyébként a Smallville-t is tető alá hozták. Egyelőre úgy tűnik, hogy Wednesday jó kezekben van.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)