Hirdetés

Mégsem Superman: Legacy lesz James Gunn filmjének címe, a rendező meggondolta magát

|

A híreket a DCU feje osztotta meg a saját Instagram-oldalán.

Hirdetés

Maga James Gunn jelentette be a minap, hogy február 29-ével hivatalosan is kezdetét vette a Superman: Legacy forgatása, amely több szempontból is fontos produkciónak ígérkezik. Mindamellett, hogy itt mutatkozik majd be a Henry Cavillt váltó új Superman, a film az alapjaiban újragondolt DC filmes univerzum, azaz a DCU első üdvöskéjeként szolgál majd, szóval minden bizonnyal felfokozott lesz az érdeklődés is.

A forgatás kezdetével pedig most újabb infó érkezett a produkcióval kapcsolatban, méghozzá az, hogy a korábbiakkal ellentétben, nem Superman: Legacy név alatt találjuk majd a moziműsorban Gunn alkotását. A film ugyanis, nemes egyszerűséggel, a Superman címet kapta, amiről a rendező számolt be egy Instagram posztban.

Hirdetés

Ebben egészen pontosan így fogalmazott:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Superman forgatásának kezdetét ma, február 29-én, ami történetesen - véletlenül és nem tervezetten - Superman születésnapjára esik."

Majd a következőképp folytatta:

"Amikor elkészült a forgatókönyv első vázlata, a film a »Superman: Legacy« címet kapta. Mire azonban a végső változathoz értem, már egyértelmű volt, hogy a címe Superman lesz. 2025 júliusában érkezik a produkció."

Nemrégiben egyébként, még a forgatás kezdete előtt, olvasópróbát tartott a csapat, amit Gunn szintén egy kép kíséretében osztott meg a nagyközönséggel, amin a legfontosabb szereplőket láthattuk. Az eddigiek alapján tehát bőven van miért izgulni, valóban ígéretesnek tűnik a film, melynek bemutatójára 2025. július 11-én kerül majd sor, legalábbis az Egyesült Államokban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)