Hirdetés

Megszakadt a koncert, miután fejbe dobták az énekesnőt egy telefonnal

|

Rengeteg kérdést felvet a Bebe Rexha koncertjén történt eset.

Hirdetés

Nem tudni, hogy rajongását akarta-e így kifejezni, mert a teljes extázisban nem volt ura cselekedetének, vagy eleve azért vett-e jegyet a koncertre, hogy telefonnal vághassa fejbe az énekesnőt, de Bebe Rexha vasárnapi, New York-i fellépésén olyan történt, amit, ha nem lenne róla felvétel, nehezen hinnénk el.

Miközben állítólag óriási volt a buli és mind a résztvevők, mind a fellépők nagyon élvezték, egy ponton valaki behajította készülékét, és pont fejen találta a sztárt, aki összerogyott a színpadon.

Hirdetés

Ezt követően stábja beszaladt és lekísérték őt. Egy másik felvételen annyi látszik, hogy Bebe Rexha a fejét fogja, de egyelőre nem tudni, mennyire sérült meg.

Reméljük, a tettest sikerül majd elkapni, és volt, aki úgy kamerázott, hogy látszott, ki dobta fel a telefonját - vagy esetleg megtalálhatják a kontaktok között a szüleit.

Rexha 2018 óta aktív, akkor Grammy-díjra is jelölték a Legjobb új előadók kategóriájában. Harmadik albuma, a Bebe idén jelent meg. Öt további koncert szerepel még a naptárában, de ebben a helyzetben nem tudni, ezeket meg fogja-e tudni tartani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)