Hirdetés

Megtalálták a Zöld Lámpás sorozat egyik főszereplőjét

|

Célegyenesben van az HBO Max-ra készülő széria újabb castingja.

Hirdetés

Komoly ígéretek hangzottak el tavaly a Zöld Lámpás sorozat kapcsán, a projekt  vezető producere, Marc Guggenheim azt ígérte, hogy mozitermi élményben lesz majd részünk, de a sztorit a formátumnak megfelelően írják.

Sok minden nem derült ki azóta sem az HBO Max-ra készülő, 10 epizódosra tervezett szériáról, bár azt legalább tudjuk, hogy a forgatókönyvet Guggenheim és Seth Grahame-Smith (LEGO Batman: A film) jegyzik, a producerek között pedig ott van az Arrowverzum atyja, Greg Berlanti is. 

Hirdetés

Most végre mozgolódás van a projekt körül, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint Jeremy Irvine folytat tárgyalásokat az egyik lámpás, Alan Scott szerepére.

A karaktert 1940-ben alkották meg, ő viselte elsőként a Zöld Lámpás nevet, manapság pedig egyike a DC meleg hősei közül (hogy ez a sorozatban is így lesz-e, azt nem tudni). Irvine-t korábban olyan filmekben láthatta a közönség, mint a Hadak útján, a Szép remények vagy a Milliárdos fiúk klubja, jelenleg pedig a Bourne spin-off sorozat, a Treadstone főszereplője. 

Ha hivatalosan is megerősítik a szerepeltetését, akkor a színész Alan Scottként Finn Wittrock (Amerikai Horror Story) karakteréhez, Guy Gardnerhez csatlakozhat, de rajtuk kívül is számíthatunk még más Zöld Lámpásokra - a korábbi jelentések alapján többek között Simon Baz és Jessica Cruz is be fog kerülni (Hal Jordan és John Stewart nem lettek említve). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)