Hirdetés

Megtudtuk, hol foglal helyet a WandaVision az MCU idővonalán

|

A nyitány után nem csoda, hogy egyesek azt se tudják, mi, merre, hány méter.

Hirdetés

A Marvel még a 2019-es Comic-Conon, a sorozat bejelentésével együtt tisztázta, hogy a WandaVision a Bosszúállók: Végjáték eseményei után fog játszódni. Igen ám, de a Disney+ első Marvel-sorozatának debütálásával újfent felmerült a rajongók körében, hogy a széria cselekménye lehet, hogy inkább az MCU eddigi legnagyobb filmje előtt, vagy épp a Végtelen háború előtt zajlik - lehet, hogy azért, mert sokan már nem emlékeznek, esetleg nem is tudtak a Marvel másfél évvel ezelőtti kijelentéséről.

Teyonah Paris, aki a sorozatban az idősebb Monica Rambeau-t játssza, a TVLine-nak adott interjújában tisztázta, hogy tényleg közvetlenül a Végjáték eseményei után járunk - és értelemszerűen hosszú évekkel azután, hogy karaktere először a Marvel Kapitányban felbukkant, akkor még persze kislányként.

A színésznő megígérte, hogy a széria természetesen választ ad majd arra is, mi történt Monicával a kieső években.

Hirdetés

Paris hozzátette, amikor először kézhez kapta az első WandaVision-epizódok forgatókönyveinek egyikét, alig értett belőle valamit: hiába mondták neki, hogy nyugodtan tolja túl a szerepet, így is attól tartott, hogy elrontotta a meghallgatást. Ehhez képest, mint tudjuk, azóta már a Marvel Kapitány folytatásába is beválogatták.

A WandaVision péntekenként jelentkezik új részekkel a Disney+-on, míg a Marvel Kapitány 2. tervezett amerikai bemutatódátuma 2022. november 11.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)