Hirdetés

Megvan a Justice League: Snyder Cut premier időpontja, a magyar nézők se maradnak le róla

|

Több mint három év után, végre érkezik az az extra hosszú verzió, mely talán jóvá teszi a Justice League 2017-es fiaskóját.

Hirdetés

A 2017-ben bemutatott Justice League az ötödik film a DC kibővített univerzumában (DCEU), melyben Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Aquaman és Cyborg próbálják megmenteni a világot a Steppenwolf által jelentett veszélytől.

A film ugyan hatalmas potenciállal rendelkezett, a végső produktum azonban mégsem lett olyan, mint amire a közönség korábban számíthatott. A bukáshoz több tényező is közrejátszott, több jelenetet is újravettek, a forgatókönyv jelentősen megváltozott a munkálatok során és a Warner Bros. befolyása miatt nem csak megrövidíteni, hanem poénosabbá is kellett tenni a végső, mozikba került verziót.

Hirdetés

Zack Synder, a film rendezője, a forgatást követően egy családi tragédia miatt otthagyta a stábot, így végül nem is az ő elképzelései szerint vágták és küldték vászonra a filmet. Ezt a DC fanok már nem voltak hajlandóak elfogadni, így kampány indult azért, hogy Synder készítse el a saját, kibővített verzióját a Justice League-ről.

A mozgalom, ugyan meglepő módon, de célt ért, a DC és a Warner áldását adta, így tavaly májusban hivatalossá vált, hogy érkezik a Snyder Cut verzió, melynek közelgő premierjéhez végre pontos dátumot társítottak.

Zack Synder a saját Twitter profilján posztolta a következő képeket, a Justice League: Snyder Cut tehát március 18-án érkezik:

Senkit ne tévesszen meg a képeken szereplő HBO Max felirat, a Snyder Cut ugyanis a Magyarországon is elérhető HBO GO kínálatában is megnézhetjük Zack Snyder: Az Igazság Ligája címen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)