Hirdetés

Megvan a következő Bosszúállók film rendezője

|

Ismerős filmest ültet a Marvel az Avengers: The Kang Dynasty rendezői székébe.

Hirdetés

Míg a válságban lévő DC-nek mindössze két petárdára futotta, a Marvel valóságos szőnyegbombázást hajtott végre a Dan Diego Comic-Con során, hosszú évekre bejelentve egy sor tartalmat, amelyek egy része mozivásznon, a többi pedig egyenesen a Disney+ streaming platformon debütál majd. A beharangozott újdonságok között találjuk az MCU 2024 végén induló hatodik fázisába illesztve (ami egyébiránt a negyedik és ötödik fázissal együtt alkotja az úgynevezett Multiverse Sagát) az Avengers: The Kang Dynasty és az Avengers: Secret Wars filmeket. Most pedig már azt is tudjuk, hogy az előbbit ki fogja rendezni.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Destin Daniel Cretton nyerte el a megbízást, aki eddig a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájával járult hozzá az Marvel filmes univerzumának sikeréhez. A 2025. május 2-án érkező ötödik Bosszúállók csapatfilm címe nem hagy sok kétséget afelől, hogy a Loki sorozat első évadában bemutatkozott Kang, a hódító áll majd az események gyújtópontjában, miután borsot tört Scott Langék orra alá A Hangya és Darázs: Kvantumániában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ha szeretnéd megismerni a Jonathan Majors alakította karakter képregényes pályafutását, feltétlenül nézd meg az alábbi videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)