Hirdetés

Megvan a Superman: Legacy főgonosza, Gunn nagyon bátor húzással állt elő

|

James Gunn azt teszi, amiben a legjobb: mer letérni a járt útról.

Hirdetés

Kezd szépen összeállni a Superman: Legacy című új DC-mozi csapata. David Corenswet fogja alakítani a kryptoni hőst, míg Rachel Brosnahan hozza majd a vászonra Lois Lane-t. Hawkgirl, Rex Mason és több más mellékszereplő színészét is megtalálták már, de a legfrissebb jelentés minden eddiginél fontosabb: kiderült ugyanis, hogy ki lesz az új Superman első ellenfele. James Gunnról lévén szó, mind sejtettük, hogy nem Lex Luthor vagy Zod tábornok lép majd színre.

A Deadline jelentése szerint Gunn és csapata leszerződtette María Gabriela de Faríát, a venezuelai színésznőt, aki Angela Spicát, azaz Engineert játssza majd. Engineer egy relatíve "új" karakter, az első ezen a néven futó szereplő 1997-ben bukkant fel majd 1999-ben jött a második verzió, ő volt az említett Angela.

Hirdetés

Fontos azonban megjegyezni, hogy a The Authority képregényben debütált Engineer ekkor még nem a fő DC képregényes univerzum részét képezte, a WildStorm Productions kiadásában megjelent képregényben találkozhattak vele először az olvasók. A WildStorm gyakorlatilag egy teljesen különálló képregényes világgal rendelkezett, de maga a kiadói szárny a DC Comics alá tagozódott be.

2011-ben aztán a DC teljesen átalakult, és létrejött egy új világ, azon pedig a Prime Earth, ahol egyesültek a korábban a DC, a Vertigo és a WildStorm kiadókhoz tartozó saját univerzumok. Azóta ennek a világnak a szereplője Engineer is. Képességeit a vérében bujkáló nanotechnológia adja, aminek köszönhetően az egész teste fémessé vált.

Mivel James Gunn és Peter Safran korábban már beszéltek egy Authority filmről, nem meglepő, hogy az Engineert húzták elő az első Superman kalandhoz. Ettől függetlenül kíváncsian várjuk a karakter bemutatkozását. A Superman: Legacy legkorábban 2025 nyarán mutatkozhat majd be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)