Hirdetés

Megvan a Superman: Legacy új négylábú hőse?

|

James Gunn már beszélt arról, hogy Krypto szerepelni fog az új Superman filmben, de a most előkerült fotók már a csaholó hős kilétét is felfedték.

Hirdetés

A képregények írói nagyon szeretik állati formában ábrázolni a kedvenc szuperhőseinket, de Kryptoból több lett egyszerű viccnél. A szuperkutyó rendszeresen felbukkan Superman oldalán, így nem volt rossz ötlet James Gunntól, hogy beépítse őt is az új univerzumába.

Gunn néhány hete egy interjúban gyakorlatilag megerősítette, hogy Krypto benne lesz a filmben, de szerepéről nem beszélt túl sokat. Aztán kirakott két fotót a Threadsre.

Hirdetés

A képeken látható, ahogy Nora, a stúdió művészeti részlegének kabalakutyája egy Superman köpenyt hord. Míg erre alapvetően nagyot legyinthetnénk, a második fotó hátterében ott van több képregényborító posztere is, köztük az Adventure Comics #210-zel, ami bemutatta "Kryptót, a szuperkutyát". Ez volt a kutyus első felbukkanása.

Nora kétségtelenül megfelelne a szerepre. A bundájának színe, és hatalmas mosolya biztosan lenyűgözné a filmnézők tömegeit, már ha említett tömegek fel tudják dolgozni, hogy egy elpusztíthatatlan, repülő szuperkutyust néznek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)