Hirdetés

Megvan Az éhezők viadala előzményfilm premierdátuma, a címe is kiderült

|

Két fontos részletet is megismerhettünk a filmről, amely a zsarnokoskodó Coriolanus Snow elnök fiatalkorát dolgozza fel.

Hirdetés

Az előző évtized popkultúráját nagyban meghatározta a különféle disztópikus tiniregények látszólag végtelen áradata, ám ezek közül egyértelműen kiemelkedett Suzanne Collins trilógiája, Az éhezők viadala.

Legtöbbször a Battle Royale című japán regényhez (igen, ez ihlette a battle royale játékok műfaját is) hasonlították a sorozatot, ám Collins világa tartogatott annyi sajátos és kreatív ötletet, hogy Katniss Everdeen története megálljon a saját lábán is, aminek köszönhetően négy részre bontott filmsorozat formájában is átélhettük az izgalmakat.

Hirdetés

Katniss története ugyan lezárult, ám a szerző 2020-ban publikálta az Énekesmaradarak és kígyók balladája című könyvet, amely a trilógia főgonoszaként ismert Coriolanus Snow elnök fiatalkorát dolgozza fel, mielőtt még Panem zsarnoka lett volna.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Lionsgate szeretné ezt a kötetet is adaptálni, ám mostanáig bizonytalan volt, hogy a korábbi filmeket is jegyző Francis Lawrence rendezésében készülő film pontosan mikor is fog majd elkészülni. Most végre lehullott a lepel, ugyanis a CinemaCon konferencián a stúdió bejelentette, hogy egészen pontosan 2023. november 17-én kerül mozikba a várva várt előzmény.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A címe pedig - mint azt bizonyára már ki is következtettétek - megegyezik a regényével. Az viszont továbbra is egyike a projekttel kapcsolatos, még mindig tisztázásra váró kérdéseknek, hogy ki bújik majd a korábbi filmeken Donald Sutherland által eljátszott Snow fiatal kiadásának bőrébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)