Hirdetés

Megvan az Így jártam apátokkal premierdátuma

|

A stáb már a premierre készül, de Barney-nak nem tetszene, ahogy felöltöztek.

Hirdetés

Már hét éve annak, hogy utoljára találkoztunk Ted Mosby-val, Barney Stinsonnal és a többiekkel. Időben sok, de ha a nosztalgiaértéket nézzük, akkor még nem tartunk ott, hogy könnyes szemmel nézzük újra az Így jártam anyátokkal első epizódját.

Ettől függetlenül a Hulu nagyon szeretné, hogy izgatottságot érezzünk a széria spin-offja, a How I Met Your Father miatt. Az elődje valóságos kultsorozattá vált annak idején, és az első pár évadja rengeteg emlékezetes pillanatot adott a nézőknek. Emiatt érthetően az utódnak komoly elvárásokkal kell szembenéznie.

Hirdetés

Akárhogy is, a széria már a premierhez közelít, és a stáb egy rövid videóban tudatta a világgal az indulásának jeles dátumát.

A sitcom főbb karaktereit Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, és Suraj Sharma alakítják, míg Kim Cattrall, Daniel Augustin, Ashley Reyes, és Josh Peck visszatérő szereplők lesznek. Trailert még nem kaptunk, de tekintettel a premier közelségére, valószínűleg az sincs már nagyon messze.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)