Hirdetés

Megvan az új Batwoman, aki Ruby Rose-t váltja

|

Kate Kane a múlté, teljesen új karakter bújik Batwoman jelmezbe a CW sorozatának második évadban. Már az új színész is megvan.

Hirdetés

2021 januárjában indul a Batwoman második évad a CW tévéscsatornán, a korábbi főszereplő, Ruby Rose azonban májusban bejelentette, hogy otthagyja a sorozatot. A stúdió már akkor kikötötte, hogy Rose helyére mindenképpen egy olyan színésznőt keresnek majd, aki szintén az LGBTQ+ közösség tagja lesz. Nos, betartották az ígéretüket, az új főszerep Javicia Leslie-hez került - őt leginkább az Isten belájkolt (God Friended Me) és a Családi biznisz (The Family Business) című sorozatokból ismerhetitek.

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy nem egyszerű szereplőcseréről van szó, tehát Javicia Leslie nem az első évadban Ruby Rose által alakított Kate Kane bőrébe bújuk, helyette teljesen új karaktert kap. Ő pedig nem más lesz, mint Ryan Wilder, aki az alkotók szerint semmiben sem hasonlít Kate-re - ez minimum csúsztatás, hiszen egy látványosan kiemelt egyezést nem feledhetünk el, Wilder szintén egy leszbikus karakter. Wilder évekig dolgozott dílerként, és menekül a gothami rendőrség elől, jelenleg pedig egy lakókocsiban él. A CW hivatalos karakterleírása szerint ő egy olyan csaj, aki bármikor lopna egy doboz tejet egy kóbor cicának, ugyanakkor képes akár a puszta kezével is bárkit megölni.

Az egyébként Németországban született, 33 esztendős Javicia Leslie elmondta, nagyon büszke arra, hogy ő lesz az első fekete színésznő, aki magára ölti Batwoman jelmezét. Biszexuális nőként pedig külön megtiszteltetésnek érzi azt, hogy részese lehet egy (az ő szavaival élve) áttörő erejű sorozatnak, ami kiemelt fontossággal bír az LGBTQ+ közösség számára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)