Hirdetés

Megvan, hogy a Flash - A Villám mikor kerül fel az HBO Maxra

|

Az előfizetők előbb kapják meg Ezra Miller és Michael Keaton közös kalandját, mint gondoltuk.

Hirdetés

Sok mindenen ment keresztül az önálló Flash film (beleértve rendezőváltást, koronavírus-járványt és Ezra Miller botrányait is), mire mozikba tudott kerülni, azonban a végeredmény megosztó lett. Bár az első vélemények ódákat zengtek róla, és olyan hírességek is dicsérték, mint James Gunn vagy Stephen King, a Flash - A Villám végül középszerűségbe és CGI-borzalomba fulladt annak ellenére is, hogy a maga módján megvannak a szórakoztató pillanatai.  

A film hatalmas bukás lett a Warner Bros. számára: a jelentések szerint több mint 200 millió dollárra rúgó büdzséből alig tudott összekaparni világszerte 268-at, ez a kudarc pedig magával ránthatja a pletykált Batman Beyond spin-offot is, ami Michael Keaton Batmanjére koncentrált volna

Hirdetés

A rendező azóta igyekezett magyarázkodni, miszerint tudatos kreatív döntés volt a borzalmas CGI és egyébként létezik egy négyórás rendezői verzió is, de 2025-ben a megreformált DC filmes univerzummal tiszta lapot fog kezdeni James Gunn és Peter Safran, és Ezra Miller szuperhőse már csak egy emlék marad. Aki szeretne bekapcsolódni a DC előző korszakának lezárásába, az hamarosan HBO Maxon keresztül is megteheti egy előfizetés fejében, ugyanis két és fél hónappal azután, hogy mozikba küldték a Flash - A Villámot, felkerül a Warner streamingplatformjára is. 

Az HBO Max, avagy külföldön már simán csak Max Twitter/X-fiókja jelentette be, hogy augusztus 25-től tekinthetik meg az előfizetők, hogy Andy Muschietti (Mama, Az 1-2) miképpen dolgozta fel a híres Flashpoint Paradox képregénysztorit, és kik bukkannak még fel benne a két Batmanen (Michael Keaton, Ben Affleck), Supergirlön (Sasha Calle) és Zodon (Michael Shannon) kívül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)