Hirdetés

Megvan, hogy ki alakíthatja a Deadpool 3 főgonoszát

|

Közben pedig Kevin Feige újra megerősítette, hogy R-besorolású lesz a film.

Hirdetés

Miután egy véletlen folytán (Ryan Reynolds kacsint) kikerült a netre a Deadpool tesztfelvétele, és kétpofára zabálták az emberek, a 20th Century Fox beadta a derekát, és zöld utat adott a filmnek Tim Miller rendezésével, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvével, Ryan Reynolds főszereplésével, produceri támogatásával és ötletei alapján. A mindösszesen 58 millió dollárból forgatott film meghálálta a bizalmat, hiszen világszerte több mint 780 milliót hozott, így borítékolható volt a folytatás. 

Két évvel később meg is kaptuk azt Josh Brolin Kábeljével és Zazie Beetz Dominójával kiegészülve, a 110 millió dollárból megvalósított Deadpool 2 pedig megismételte a sikert (785 millió dolláros bevétellel). Természetesen tervezték a harmadik részt is, amikor beütött az, hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, így idő kellett, mire elrendeződött minden és kitűzték a Deadpool 3 premierdátumát. A film legnagyobb dobása kétség kívül az lesz, hogy sikerült rávenniük Hugh Jackmant, hogy még egyszer utoljára (?) eljátssza Logant/Rozsomákot/Farkast, de lesznek más meglepetések is. 

Hirdetés

Az például még mindig rejtély, hogy ki lesz az a gonosz, akivel hőseinknek meg kell küzdeniük, és bár a karaktert továbbra sem ismerjük, az őt megformáló színészt már igen. Ryan Reynolds Twitteren erősítette meg hivatalosan is, hogy Emma Corrin csatlakozott a szereplőgárdához, akit a nézők elsősorban A korona című Netflix-sorozatból ismerhetnek, ahol Diana hercegnét keltette életre, de láthattuk olyan alkotásokban is, mint a Pennyworth, a Lady Chatterley szeretője és A rendőröm.

Sokan aggódtak amiatt, hogy a Disney felügyelete alatt nem lesz olyan bevállalós Wade Wilson, mint eddig, de az már 2021-ben megerősítésre került, hogy a Deadpool 3 lesz az MCU első korhatáros mozifilmje, ezt pedig a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige ismét megerősítette az EW-nek:

"Ez elképesztő. Hugh Jackman benne lesz az MCU első Deadpool-filmjében. Ez lesz az első R-kategóriás filmünk. Hugh visszatérése pedig hihetetlen."

Corrin tehát bárkit is alakítson, az biztos, hogy nem kell majd finomkodnia. Alig várjuk már, hogy 2024. november 8-a legyen és megnézhessük, hogy a Marvel mennyire adott szabad kezet Shawn Levynek (Free Guy, Stranger Things) és Ryan Reynoldsnak. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)