Hirdetés

Megvan, hogy mikor és hol forgatják a Wednesday 2. évadát

|

Jenna Ortega természetesen visszatér a főszerepben.

Hirdetés

A Wednesday a Netflix egyik legnagyobb szenzációja, kirobbanthatatlan a streamingszolgáltató globális nézettségi toplistájának első helyéről, még a Stranger Tings 4. évada, a Dahmer és a Bridgerton sem bírt vele. Idén januárban be is rendelte a második szezont, amellyel kapcsolatban két dolog volt csak biztos: a címszereplőt ismét Jenna Ortega játssza, és hogy nem költözik másik platformra, marad a Netflixen.

Minden más viszont képlékeny volt: Lady Gaga pletykált szereplése, a koncepció (amellyel kapcsolatban Ortegának voltak elképzelései), valamint a forgatási helyszín is (mivel egy tavalyi jelentés szerint a román filmesek le akarták húzni a stábot). 

Hirdetés

A Deadline beszámolója alapján már tudjuk, hogy mikor és hol kezdhetik el rögzíteni a Wednesday második évadának jeleneteit. A sztrájkok befejezésével elhárult az akadályok, a mielőbbi kezdés pedig prioritás volt a vállalatnál, így a produkció Romániából Írországba települt át, mivel a balkáni helyszín "logisztikai kihívásokat" jelentett. 2024 áprilisának végén rajtolhat el a forgatás.

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy kik térnek vissza Ortegán kívül, de a Deadline forrásai szerint a stúdió fenntartja a lehetőséget a főbb színészek visszahívására, amíg a forgatókönyv el nem készül. 

Kevés információ van arról, hogy mire számíthatunk a következő szezonban, de a készítők utaltak rá, hogy az Addams család további tagjai is felbukkanhatnak, jobban fel szeretnék tárni Wednesday latin gyökereit, illetve az édesanyjával ápolt kapcsolatát. Ezen felül a 2. évadot már producerként is támogató Jenna Ortega szeretné, ha a tiniromantikázás helyett a horrorra helyeznék át a hangsúlyt. Ezt mi sem bánnánk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)