Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Marvelek a Disney+-ra

|

Brie Larson, Teyonah Parris és Iman Vellani galaktikus kalandját hamarosan már otthonról pótolhatjuk.

Hirdetés

Nincs rajta mit szépíteni: a Marvelek csúnyán leszerepelt. Már az baljós előjelnek számított, amikor az MCU történetének legnagyobb nyitását hozta össze, aztán nem is sikerült összeszednie magát (a kritikánk alapján nem nehéz kikövetkeztetni, hogy miért lehet ez), így a Marvel Filmes Univerzum legalacsonyabb bevételt termelő mozija lett - olyannyira gyengén szerepelt, hogy a Disney inkább nem közölt további jelentéseket a box office számokról.

A vállalatot vezető Bob Igernek természetesen erre is megvolt a magyarázata, az viszont tagadhatatlan, hogy a Marvelek is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy visszavettek a Marvel Studios projektjeinek számából (emiatt idén például csak a Deadpool 3-at láthatjuk majd a mozikban). 

Hirdetés

Ha szeretnétek meggyőződni róla a saját szemetekkel, hogy milyen lett Brie Larson (Marvel Kapitány), Teyonah Parris (Monica Rambeau) és Iman Vellani (Ms. Marvel) közös filmje, de moziba nem mentetek volna érte, akkor hamarosan az otthon kényelméből bizonyosodhattok meg róla, ugyanis Nia DaCosta (Kampókéz) rendezése, a Marvelek február 7-én felkerül a Disney+ kínálatába. 

Ha már láttátok a filmet vagy februárban pótolni fogjátok, akkor lessetek rá a spoileres magyarázónkra is, mivel abban összefoglaltuk, mire számíthatunk a Marvelek fináléja és az extra jelenet kapcsán

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)