Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a The Boys 4. évada

|

Az Amazon végre leleplezte a premierdátumot, ahogy azt is, hogy nem csak egy részt kapunk akkor.

Hirdetés

A szuperhősök "valódi természetét" bemutató The Boys nemcsak képregényként vált kultikussá, hanem sorozatként is, köszönhetően Eric Kripkének és az Amazonnak. Az eddig három évadot megélt széria ráadásul kitermelt magából két spin-offot is: egy animációsat (The Boys Presents: Diabolical) és egy élőszereplőset (Gen V), de ez nem jelenti azt, hogy a fősodor ne folytatódna. 

Noha a tavalyi sztrájkok nagyban hátráltatták a stábot a negyedik évad elkészítésében, így is sikerült összehozni, és azóta már plakátoknak és egy rövid kedvcsinálónak köszönhetően azt találgathatjuk, hogy mi fog történni a karakterekkel a harmadik szezon eseményei után

Az Amazon nem húzta tovább a rajongók idegeit, és bejelentette, hogy a The Boys 4. évada június 13-án rajtol el streamingszolgáltatásán, a Prime Videón keresztül. Hetente fogunk új epizódot kapni, de a premier napján rögtön hármat közzétesznek. Összesen nyolc részből áll az évad, a fináléra így július 18-án számíthatunk. 

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint a folytatásban a világ a szakadék szélére kerül: Victoria Neuman (Claudia Doumit) közelebb van az Ovális Irodához, mint eddig bármikor, és nem felejthetjük el az elszabadult Homelandert sem (Antony Starr). Butchernek (Karl Urban) ezzel szemben nem alakultak jól a dolgai: már csak hónapjai vannak hátra, Becca fia berágott rá, és csapata sem kedveli, a többieknek ugyanis már elegük van a hazugságaiból. Azonban mivel a tét nagyobb, mint valaha, meg kell találniuk a módját annak, hogy együttműködve megmentsék a világot, mielőtt túl késő.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A The Boys 4. évadában visszatér az eddigi szereplőgárda (már aki életben van), de csatlakoznak hozzájuk olyan új arcok is, mint Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead, Watchmen), Valorie Curry (Detroit: Become Human, Gyilkos hajsza) és Susan Heyward (Narancs az új fekete, Powers). Emlékeztetőül nézzétek meg az első előzetest magyar felirattal: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)