Hirdetés

Megvan, hogy mikor támad fel a Gyilkos elmék sorozat

|

A Paramount+-ra érkezik a folytatás, méghozzá a rajongók által jól ismert arcokkal.

Hirdetés

2005 és 2020 között 15 évadon keresztül követhették a nézők az FBI viselkedéselemző egységének különleges ügyeit és kalandjait, ám azt követően elbúcsúzott a Gyilkos elmék. A streamingháború jegyében azonban a Paramount+ (amelynek tartalmai hozzánk a SkyShowtime részeként érkeznek meg 2023 tavaszán) üzemeltetője szerette volna feltámasztani a közönségkedvenc műsort, régi és új karaktereket egyaránt felvonultatva. Pár hónapja jött is a hivatalos megerősítés, hogy a platform berendelte a Gyilkos elmék tízepizódos visszatérését, most pedig kaptunk további részleteket is. 

Hirdetés

A Criminal Minds: Evolution (magyarul valószínűleg Gyilkos elmék: Evolúció lesz) november 24-én rajtol el két epizóddal, majd a Paramount+ előfizetői hetente láthatnak egy új részt. December 15-én fog szünetre menni a sorozat, január 12-én tér vissza az évad második felével, majd február 9-én jön a fiánlé. A rajongók megnyugodhatnak, a showrunner és executive producer az az Erica Messer, aki az eredeti Gyilkos elméken is dolgozott, a kedvelt karakterek közül pedig visszatér Joe Mantegna (David Rossi), Paget Brewster (Emily Prentiss), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Adam Rodriguez (Luke Alvez), Aisha Tyler (Dr. Tara Lewis) és A.J. Cook (Jennifer Jareau) is. Zach Gilford (Mise éjfélkor, Los Angeles legjobbjai) visszatérő vendégszereplőként csatlakozik a csapathoz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A bandának az eddigi legnagyobb fenyegetéssel kell majd szembenéznie, ugyanis egy olyan mesteri elkövetővel van dolguk, aki a világjárványt arra használta fel, hogy egy sorozatgyilkos hálózatot építsen ki. Ahogy a világ visszatér a rendes kerékvágásba a pandémia után, a hálózat működésbe lép, a csapatnak pedig le kell vadásznia a tagokat egyenként, gyilkosságról gyilkosságra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)