Hirdetés

Megvan, ki játszhatja a Disney+-ra érkező Secret Invasion sorozat főgonoszát

|

A Marvel vonat nem áll le, véget ért a a WandaVision, hamarosan jön a The Falcon and the Winter Soldier és már a Secret Invasionről is hallani.

Hirdetés

Nem sokat tudunk egyelőre a Disney+-ra készülő Secret Invasion című Marvel sorozatról azon túl, hogy hat részből áll majd, Nick Fury és Talos központi szereplő lesz és egy csoport Skrullt követhetünk majd nyomon, akik már a földön élnek.

Persze ahogy minden Marvel sorozatnak, a Secret Invasionnek is kell egy főgonosz. Ugyan a sztoriról még jóformán semmit nem tudunk, a Deadline már tudni véli, hogy ki játssza majd Nick Fury-ék elsőszámú rosszakaróját. A pletykák szerint a szerepet Kingsley Ben-Adir kapta.

Hirdetés

Nem baj, ha a színész neve elsőre nem sokat mond. A tavaly megjelent One Night in Miamiban nyújtott szereplésével robbant be igazán a köztudatba, ez azonban itthon nehezen elérhető, hiszen egy Amazon exkluzívról van szó. Kingsley Ben-Adir, szintén tavaly, Barack Obamát is megformálta a The Comey Rule című politikai minisorozatban.

Miközben a mozikban is hamarosan tovább bővül az MCU, a Marvel a Disney+-ban is rengeteg fantáziát lát. A WandaVision csak a kezdet volt, a héten kezdődik a The Falcon and the Winter Soldier, továbbá még idén jön a Loki, Ms. Marvel és a Hawkeye is.

Januárban lehetett hallani pletykákat arról, hogy a Secret Invasion forgatása, persze a járványhelyzetre is tekintettel, áprilisban indulhat és ugyan megjelenési dátumról még közel sem beszélhetünk, valamikor 2022-ben lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)