Hirdetés

Megvan, ki játszhatja Sabine Wrent a készülő Star Wars: Ahsoka sorozatban

|

Kezd körvonalazódni, hogy kik lesznek az Ahsoka sorozat főszereplői.

Hirdetés

Izgatottan várjuk, hogy végre elkezdődjön a Rosario Dawson főszereplésével készülő Star Wars: Ahsoka sorozat munkálatai. A márciusra belőtt kezdés előtt azonban még egy-két dolgot tisztázni kell a stáb körül, a pletykák szerint azonban ezzel sem húzzák az időt, most például az is kiderülhetett, hogy ki fogja Sabine Wrent alakítani az Ahsokában.

Azoknak, akiknek nem ismerős Wren történetszála, nem árt tudni, hogy ő a Star Wars Rebels animációs sorozat egyik főszereplője, akinek anno Tiya Sircar kölcsönözte korábban a hangját. Wren egy fiatal mandalóri harcos és művész, aki komoly ismeretekkel rendelkezik a fegyverek és a robbanószerek területén.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint már tudni lehet, hogy ki fogja játszani Wrent. A választás Natasha Liu Bordizzóra esett, akit például a Netflix A Társadalom című sorozatából ismerhettek. Már korábban is több pletyka keringett arról, hogy az Ahsokában feltűnhet Wren és Ezra Bridger is, így már csak utóbbi megerősítésével kapcsolatban várunk további híreket.

Ahsoka élőszereplős verziója a The Mandalorian második évadjában debütált, arról azonban még nem árult el több információt a Disney, hogy a karakter saját sorozat mikor érkezhet. Addig is, ha szeretnétek jobban megismerni a Star Wars világát, nemrég egy egészen átfogó anyagot készítettünk cikksorozat formájában és a GameStar YouTube-csatornájára is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)