Hirdetés

Megvan, kiről szólhat a következő Trónok harca spin-off sorozat

|

A Sárkányok háza után sem áll meg az élet, újabb Trónok harca-széria érkezhet az HBO Maxra.

Hirdetés

A jelek szerint nem csak új Harry Potter-sorozat készül az HBO Maxra, hanem a Trónok harca univerzumot is tovább szeretné bővíteni a Warner Bros. Discovery. A Variety ugyanis nemrégiben arról számolt be, hogy egy I. Aegon Targaryenre fókuszáló újabb spin-off szérián dolgoznak az illetékesek.

Fontos megjegyezni, hogy még csak korai szakaszánál jár az egész projekt, így az sem biztos, hogy egyszer kész sorozat válik majd belőle, a témaválasztás viszont mindenképpen alkalmas arra, hogy megemelje kicsit a rajongók pulzusát. 

Hirdetés

I. Aegon Targaryen, avagy Hódító Aegon ugyebár a Vastrónon ülő első király volt, aki megalapozta a Targaryen-ház nagyjából 300 évig tartó uralmát. Testvéreivel (egyúttal feleségeivel), vagyis Visenyával és Rhaenysszel az oldalán, no meg persze sárkányaikkal, vagyis Balerionnal, Vhagarral és Meraxesszel meghódították Westeros hat királyságát (Dorne ekkor még kitartott), és itt indult el az a történt, ami végül a Trónok harca eseményeiben csúcsosodott ki.

A teljesen bizonyos, hogy a kulisszák mögött jelenleg is nagyon sok Trónok harca-sorozatot tervezgetnek az HBO-nál, erről korábban maga George R.R. Martin, A tűz és jég dala könyvek írója is beszélt. Kíváncsian várjuk, végül ezek közül melyiket nézhetjük meg, Hódító Aegon saját szériájának mindenesetre nagyon örülnénk.

Az internet népe egyébként már rég eldöntötte, hogy Aegon szerepére Henry Cavill lenne a tökéletes választás. Ti mit gondoltok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)