Hirdetés

Megvan, mikor fut be HBO-ra a The Batman

|

A Warner Bros. elárulta, meddig tartják meg a mozik exkluzivitását az HBO Maxszel szemben a Robert Pattinson főszereplésével érkező Batman film kapcsán.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy a bezárásra, vagy más biztonsági rendelkezésekre kényszerülő mozikkal szemben a Covid19 járvány alatt némileg előnybe kerültek a streaming szolgáltatások, viszont az utóbbi évek konfliktusai és csalódást keltő premierei miatt úgy tűnik, a szórakoztatóipar még nem áll készen arra, hogy ugyanolyan súllyal kezeljék a két terjesztési módot. Ezért korábban a Warner is újabb stratégiai változást jelentett be és streaming szolgáltatására, az HBO Maxre csak késve hozza el mozifilmjeit, beleértve a The Batmant is.

A Matt Reeves rendezésében készülő új képregény-feldolgozás kapcsán nemrég azt is megtudtuk, milyen ökölszabályt követ a streaming premierek kapcsán a jövőben a WarnerMedia, és hogy ez alapján pontosan mikorra esik a The Batman HBO Maxes premierje.

Hirdetés

Erről a Recode című technológigai podcastben mesélt a cégóriás ügyvezető igazgatója, Jason Kilar, aki elmondta, hogy a március eleji mozis bemutatót követően 2022. április 19-én, azaz negyvenhat nappal az amerikai premiert követően streamelhetik majd a HBO Max előfizetői Bruce Wayne és Edward Nashton összecsapását, ami Kilar szerint nagy előrelépés a korábbi csúszásokhoz képest.

"Gondolj bele, régen mennyi idő után jelentek meg a filmek az HBO-n, nyolc-kilenc hónappal a mozis premier után. A The Batman 46 nap után jelenik majd meg az HBO Maxen. Ez hatalmas változás ahhoz képest, ahogy 2018-ban, 2017-ben, vagy 2016-ban működtek a dolgok"

- mondta az ügyvezető.

Ez egyébként egybevág azzal, ami a WarnerMedia stratégiája lesz a jövőben, új alapelvük szerint legalább negyvenöt napnyi mozis exkluzivitást adnak a legújabb filmjeiknek, így ez vonatkozik majd a The Flashre, a Black Adamre, és az Elvisre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A legtöbb esetben viszont a másfél hónap letelte után nem várnak egy percet sem, és rögtön a negyvenhatodik napon élesítik a filmeket az HBO Maxen.

"Ez egy nagyon, nagyon nagy változás, amit az emberek úgy gondolom, még nem éreznek át igazán, de én nagyon elégedett vagyok vele"

- mondta Kilar az új stratégiájukról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)