Hirdetés

Megvan, mikor indul a Star Wars: The Bad Batch második szezonja

|

Ősztől lesznek láthatóak az animációs Star Wars-sorozat új epizódjai a Disney+ kínálatában.

Hirdetés

Sorozatok terén szorgalmasan terelgeti a Disney a Star Wars útját, de talán már nem kell arra sem sokat várni, hogy visszatérjenek a mozitermekbe a messzi-messzi galaxisban játszódó történetek.

Az élőszereplős produkciók mellett animációs újdonságot is találni a felhozatalban. Tavaly rajtolt el például a veterán Dave Filoni által dirigált Star Wars: The Bad Batch, aminek nem olyan régen bemutatkozott a következő szezonja, és közben már meg is kapta megjelenési dátumát.

Hirdetés

A The Bad Batch a Clone Force 99 nevű, klónkatonákból álló banda kalandjait mutatja be, amelynek tagjai zsoldosként tevékenykednek tovább. A Star Wars Celebration során kaptunk egy kedvcsinálót arról, hogy mi minden vár főszereplőinkre a második évadban, de ekkor még nem árulta el a Disney, hogy mikor térnek vissza a Dee Bradley Baker által megszólaltatott klónok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Időközben szerencsére pótolta ezt a hiányosságot a vállalat, ugyanis a Disney+ oldalán megjelent egy reklám, miszerint szeptember 28-án rajtol el a második szezon, tehát már nem is kell olyan borzasztóan sokat várni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)