Hirdetés

Mel Gibson rendezi a Halálos fegyver 5-öt

|

Maga a színész-rendező erősítette meg, hogy nemcsak a főszerepet fogja eljátszani, hanem a rendezést is magára vállalja.

Hirdetés

Shane Black története alapján 1987 és 1998 között négy Halálos fegyver mozifilm is készült, mindegyiket a néhai Richard Donner rendezte. Az ún. buddy cop filmek legemlékezetesebb darabjai közé tartozó alkotások anyagi sikerességénél is fontosabb, hogy a filmtörténet egyik legjobb zsarupárosával is megajándékozták a nézőket.

A szabályokra fittyet hányó, forrófejű Martin Riggs (Mel Gibson) és a nyugdíjazás előtt álló Roger Murtaugh (Danny Glover) között tökéletesen működött a kémia, emiatt nehéz is elképzelnünk bárki mást a szerepükben. Persze született egy 2016 és 2019 között három évadot megélt tévésorozat, ám csak mérsékelt sikert aratott.

Hirdetés

Épp ezért örömteli, hogy a remake-ek és rebootok korában közvetlen folytatás készül, amelynek már megvan a rendezője is Mel Gibson személyében. A botrányai miatt Hollywoodban hosszú ideig páriaként kezelt Gibson a minap egy londoni rendezvényen az idén nyáron elhunyt Richard Donnert méltatta.

"Az ember, aki az összes Halálos fegyver filmet rendezte, nagyszerű fickó volt. Már dolgozott a forgatókönyvön és elég sokáig jutott vele. Egy napon így szólt: Figyelj, kölyök, ha beadnám a kulcsot, te csinálod meg. Erre azt válaszoltam: Ó, fogd be! De sajnos tényleg elhunyt, és amikor megkért rá, hogy megcsináljam, nem mondtam semmit. Közölte egyébként a feleségével, a stúdióval és a producerrel is. Szóval én fogom megrendezni az ötödiket."

A hírt elsőként leközlő The Sun bennfentes forrásai szerint a 65 éves Gibson ismét Riggs bőrébe fog bújni, karaktere ugyan idősebb lesz, mint legutóbb láttuk, de semmivel se bölcsebb. Azt viszont ők is csak remélik, hogy a nála 10 évvel idősebb Danny Glover is visszatér Murtaugh-ként.

Ti örülnétek egy Halálos fegyver 5-nek az eredeti stábbal?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)