Hirdetés

Mesés összegért csatlakozhat Ryan Reynolds az MCU-hoz

|

Noha egyelőre még senki nem erősítette meg, hogy a színész eljátszhatja Deadpoolt a Marvel Filmes Univerzumában, egy pletyka szerint a Disney komoly pénzeket szánna erre.

Hirdetés

A Fox egyik legjobb döntése volt, hogy Ryan Reynoldsra osztotta Deadpool szerepét. Ebből két kifejezetten népszerű és sikeres mozi született, a stúdió felvásárlása óta azonban nagy kérdés, hogy láthatjuk-e valaha újra a széles vásznon piros ruhás szájhősként. Egy iparági forrás szerint Kevin Feige egy kifejezetten kövér csekkel szeretné a fedélzetre csábítani a színészt.

Az értesülés szerint az eddigi legnagyobb összeget fizetheti ki a stúdió Reynoldsnak, ami kifejezetten nagy szó, hiszen az MCU sztárjai eddig is csillagászati összegeket vihettek haza. A Forbes listáján, melyen Hollywood száz legjobban kereső színészét vették sorra 6 MCU színész is feltűnt, tehát a léc magasan van. 

Hirdetés

A megállapodás a hírek szerint magában foglalna jó pár MCU-s megjelenést, ami kifejezetten ígéretes, hiszen Deadpool karakterének nagyon jól állna, ha több szuperhősfilmbe betrollkodhatna. A Bosszúállók: Végjátékban rengeteg sztár, köztük Scarlett Johansson, Chris Evans és Robert Downey Jr. is letette a lantot, tehát a stúdió megengedhet magának egy újabb A-listás színészt.

Persze érdemes figyelembe venni, hogy a Marvel egyelőre nem erősítette meg, hogy bármit is szeretnének kezdeni Deadpool karakterével, noha Kevin Feige már tett utalásokat erre. 

Ti el tudjátok képzelni Deadpoolt az MCU részeként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)