Hirdetés

Mi kell manapság egy Nicholas Cage-filmhez? Leginkább szellemek, szamurájok és nindzsák

|

A szikla és az Ál/Arc sztárja ezúttal a természetfelettivel kerül összetűzésbe.

Hirdetés

Rég elmúltak már azok az idők, amikor Nicholas Kim Coppola, az Oscar-díjas rendezőzseni Francis Ford Coppola unokaöccse A-listás sztárnak számított Hollywoodban. Az utóbbi években kizárólag független filmes produkcióban láthattuk mindenféle műfajban az akciótól a horroron át a drámáig.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nemcsak a nagy filmstúdiók tartják Nicholas Cage-től a két lépés távolságot, hanem ő sem igazán vágyik arra, hogy újfent nagy költségvetésű szuperprodukcióban szerepeljen, amelyek 99 százaléka manapság amúgy is kevés ötletet és eredetiséget felmutató franchise-film.

Hirdetés

Jobban fekszenek neki az olyan alkotások, mint a nemrég bemutatott, és a kritikusok által felmagasztalt Pig című thriller-dráma, amelyben egykor sikeres séfet alakít, aki remeteként tengeti mindennapjait az erdőben, és az egyetlen társaságot egy szarvasgomba keresésére használt malac jelenti számára.

Nem kell azonban sokat várnia annak, aki újfent pörgősebb filmben szeretné látni (ha már sajnos nem ő lesz Joe Exotic), ugyanis szeptember 17-én debütál mozikban és VOD-szolgáltatóknál is a Prisoners of the Gostland. A japán Sion Sono rendezte apokaliptikus westernben Cage egy Hero (azaz hős) névre hallgató bankrabló, akit a The Governorként (kormányzó) ismert hadúr kiszabadít a rács mögül. De nem könyörületből tesz így, hanem azért, hogy visszahozza elszökött unokáját Gostlandből (egy rejtélyes rémálomvilágból). Ha Hero sikerrel jár, elnyeri szabadságát, de hogy mindvégig motivált maradjon, a biztonság kedvéért olyan öltözéket kap, ami három nap elteltével egy detonáció kíséretében megszabadítja minden bajától, és az életétől is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Trailer még nincs, mindössze pár kép, de ha valami olyasmi sül ki ebből a koncepcióból, mint a Menekülés New Yorkból, akár még jól is szórakozhatunk rajta. Cage mellett feltűnik még a filmben Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat) és Ed Skrein (Deadpool) is.

Nicolas Cage egyébként úgy jellemezte a Prisoners of the Ghostlandet, mint pályafutása legőrültebb filmjét. Ezt látszik alátámasztani a rendező is, aki közölte, hogy Herónak szamurájokon, szellemeken és nindzsákon keresztül vezet az útja a megváltás és a szabadság felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)