Hirdetés

Mi lehet annál jobb, mint amikor Ryan Reynolds fiúbandát alapít?

|

A színész ismét a Free Guy rendezőjével dolgozik együtt.

Hirdetés

Mindenki Deadpoolja ezúttal zenebohócot csinál magából. A Slashfilm értesülései szerint ugyanis Ryan Reynolds - aki amúgy óriási K-pop rajongó - legújabb projektjében a kilencvenes évek kigombolt ingben karlengető fiúegyütteseit figurázza ki. Reynolds producerként és főszereplőként működik majd közre a Boy Band című alkotásban, amelynek rendezői székében a Free Guyt, az Adam Projectet és a Deadpool harmadik részét is jegyző Shawn Levy ül majd.

A sztoriról egyelőre keveset lehet tudni, a fő csapásirány egy tipikus fiúbanda újraegyesüléséről fog szólni, így valószínűleg kiváló terep lesz Reynolds cinikus, önironikus humorának, azaz várhatóan az egykori szépfiúk a film idejére már itt-ott ráncosodva, helyenként őszülve próbálják majd feleleveníteni az egykori slágereiket.

Hirdetés

A kanadai színészt ugyan nem kifejezetten az énekesi vénája miatt ismerik és szeretik a rajongói, de azért volt már példa rá, hogy a vásznon dalra fakadt: duettezett Sandra Bullockkal, a Nász-ajánlat című 2009-es romantikus vígjátékban, tavaly pedig Will Ferrell oldalán villantotta meg énekesi képességeit A karácsony szellemében (Spirited) című családi komédiában. Na meg persze ebben a mémvideóban, ami hatalmasat ment TikTokon:

A Boy Band várhatóan idén ősszel vagy 2024 elején jelenhet meg, Ryan Reynolds rajongói pedig emellett várhatják a Red Notice további két folytatását és a Free Guy második részét is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)