Hirdetés

Mi vette rá arra Hugh Jackmant, hogy ismét eljátssza Rozsomákot?

|

A színész beszélt visszatérésének inspirációjáról, és azt is elárulta, hány hónapnyi edzésre lesz szüksége ahhoz, hogy ismét adamantium-kompatibilis formába kerüljön.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb híre volt, hogy habár a 2017-es Logannel hivatalosan is visszavonult a szereptől, Hugh Jackman ismét eljátssza az X-Men univerzum Rozsomákját, méghozzá Ryan Reynolds oldalán a Deadpool harmadik részében.

A filmre sajnos még sokat kell várnunk, hiszen csak májusban kezdik forgatni, a premierjét pedig 2024 november 8-ra tűzték ki, a színész viszont addig sem fogja vissza magát, és a twitteres viccelődés mellett az interjúiban is előszeretettel nyilatkozik a projektről.

Nemrég a Who's Talking to Chris Wallace című műsor vendége volt, ahol természetesen a Deathpool 3 is szóba került. Jackman elárulta, hogy a karakter halálát elmesélő Logan után valóban úgy gondolta, hogy örökre végzett Rozsomák szerepével, pedig még Ryan Reynolds is kérlelte a folytatásért.

Hirdetés

Aztán végül mégis meggondolta magát:

"Valaki azt mondta nekem... Azt hiszem, Deb volt az, a feleségem. Azt mondta: 'Tudod, ezután mit akarsz igazán csinálni?'. Másnap épp vezettem, és ekkor jutott eszembe. Mert amikor magamra és Ryanre gondolok, Deadpoolra és Rozsomákra akik klasszikus képregénybeli riválisok, van egy olyan dinamika is, amit én még sosem játszhattam Rozsomákként. Emlékszel arra a nagyszerű Nick Nolte és Eddie Murphy filmre? A 48 órára. Engem erre emlékeztet, erre a két karakterre, tudod, a gyors okoskodó fickóra és az öregre, a kemény, fanyar, maró figurára, én pedig arra gondoltam, hogy ez jó móka lesz, olyasmi, amit még sosem csináltam. És már alig várom."

Jackman visszatérését tehát Walter Hill 1982-es akció-klasszikusának köszönhetjük, ami egyébként a karrierjét stand-up komikusként kezdő Eddie Murphy filmes debütálása volt. Mindenki kedvenc Rozsomákja emellett azt is elárulta, hogy hat hónapon át kizárólag a szerepre fog edzeni, mivel korábban megtanulta, hogy ezt a munkát nem lehet elsietni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jó hír viszont, hogy a komoly fizikai terheléssel járó Broadway-előadásai miatt eleve kicsattanó formában vág bele a projektbe.

"Van egy dolog, ami a heti nyolc előadással jár, amikor a Broadwayen énekelek és táncolok, ami az, hogy fitt vagyok. Szóval egészséges vagyok. Van egy jó kiindulópontom."

Az biztos, hogy a korábbi filmekben látott kiállása alapján Jackmannek nem lesz gondja az edzéssel, ha pedig csak fele olyan jól működik majd a kémia a Deadpool-párosnál, mint a 48 óra Jack Cates felügyelője és Reggie Hammondja között, joggal várhatjuk a Deadpool 3 fájdalmasan távoli premierét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)